top of page

Jobba hos oss

Vill du också göra skillnad och skapa säkrare arbetsplatser?

Vi på Treffco är ständigt på jakt efter eldsjälar, som precis som vi vill göra verklig skillnad på Sveriges alla arbetsplatser. 

Vi tror på att nya kollegor kommer lära oss minst lika mycket som vi kan lära dom. Det är så vi tillsammans framtidssäkrar Treffco och gör våra kunders arbetsplatser säkrare - samtidigt.

Affärsmöte
Teknikernas arbete

Riskbedömning tryckluft

Riskbedömning kompressor

Riskbedömning arbetsmiljö

Just nu letar vi efter nästa vardagshjälte till vårt team!

Vi söker dig som vill arbeta med riskbedömningar och kvalitetsgranskningar inom tryckluftanläggningar och ingå i ett sammansvetsat team där sammanhållning och vänskap är en del av framgången. Du och kollegorna är vardagshjältar som ser till att öka säkerheten ute hos våra kunder och hos våra kunders kunder - genom att utföra ackrediterade riskbedömningar i deras tryckluftanläggningar.

 

Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som finns inom bl.a. process, kraftvärme, tillverkningsindustrin, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin samt papper och massa. Hos oss är frihet under ansvar en självklarhet, du kommer nämligen ges stor möjlighet att planera och lägga upp dina egna dagar.

Arbetet innefattar dagliga resor och runt 75 övernattningar per år.

FAQ: FAQ
bottom of page